head nl

Opening van 27 april 2018 tot en met 2 september 2018. Vragen en reserveringen het hele jaar op 0033 298 717 547

VOOR MEER FLEXIBILITEIT... RESERVEER DAN DIRECT MET ONS!


Camping Le Ty Nadan is begin april overgenomen door de  groep Iris Parc, een campingketen in volle ontwikkeling met nu 5 campings. De camping gaat op 24 mei weer open onder de naam camping Iris Parc Le Ty Nadan. Een kleine naamsverandering voor dezelfde mooie camping!

Animation photos iris

Benieuwd wat er veranderen gaat?
Persoonlijke service, de gemoedelijke sfeer, de uitstekende voorzieningen, de uitgebreide outdoor activiteiten.... op Le Ty Nadan blijft  al het goede bestaan, zoals u dat gewend bent. Naast de bekende gezichten van Le Ty Nadan, verwelkomen we vanaf dit jaar Tipy en Flora. Zij zijn de vrolijke mascottes van het Iris Parc animatieprogramma. Daanaast zullen ook de andere animatiefromules van Iris Parc aangeboden worden: Camping Family, Camping for You.

Ontdek het zelf!
De camping gaat op 24 mei open, u bent van harte welkom. Het kampeerterrein ligt er prachtig bij en de faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend. U kunt alle outdoor activiteiten online boeken via de website van Le Ty Nadan. En het animatieteam organiseert weer leuke activiteiten voor jong en oud, dus óók voor volwassenen. Zelfs voor peuters is er een vrolijk animatieprogramma.

Reserveer online
Uw vakantie boeken? Dat doet u in 2017 gewoon op de website van Le Ty Nadan. Uw vakantie in 2018 kunt u vanaf dit najaar boeken op de website van Iris Parc.

Heeft u vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice op 040 844 77 52. Wij helpen u graag.

Iris Parc en het team van Le Ty Nadan staan in de startblokken voor komend seizoen. Wij kijken uit naar uw komst!

Logo irisIris Parc: passie voor kamperen!
Iris Parc is een enthousiaste campingorganisatie met een aantal prachtige 4-sterren campings in Frankrijk: Le Chêne Gris in de omgeving van Parijs, Le Grand Dague in de Dordogne, Le Château de Galaure in de Drôme én 5-sterrencamping Birkelt in Luxemburg. Camping Le Ty Nadan is nu de vijfde camping van de Iris Parc keten.

De overname van camping Le Ty Nadan is voor Iris Parc een mooie uitbreiding van het aanbod van bijzondere vakanties. Daar zijn we erg blij mee!

Bekijk de Iris Parc website en ontdek de andere campings (www.irisparc.nl)

ALLES OP DEZELFDE PLAATS!

Paardrijden in het bos, SEGWAY rijden, rivierafdaling met kano's en kayakken, paintball, Avonturen parkOverdekt zwemparadijs, etc...

picto-video

btn resa irisparc nl

Camping Bretagne In de omgeving

Camping Bretagne Onze Bretonse cultuur

camping bretagne wat is nieuw nl

Camping Bretagne onze relaties

Logo iris

Ter Plaatse

Camping Bretange Wifi op de campingCamping Bretagne toegankelijkheid voor mensen met een handicapCamping Bretagne huisdieren toegestaan

Onze onderscheidingen

the guardian top20 europe 2017 uklogo adac 5 Sterne BewertungANWB LOGO TOP2017logo zooverLABEL ENVIRONNEMENTAL INTERNATIONAL