head nl

VOOR MEER FLEXIBILITEIT... RESERVEER DAN DIRECT MET ONS!


De SEGWAY® is een elektrisch vervoermiddel dat reageert op de bewegingen van uw lichaam.

anim-segway

Onze SEGWAYS® hebben brede wielen en zijn hierdoor geschikt voor elk terrein. Ze hebben een goede grip op gras, zand, stenen en modder.

Onze begeleider geeft u eerst een goede uitleg over hoe u deze machine moet berijden. Daarna maakt u een rit over de camping om dit in de praktijk te brengen.

Aangeboden activiteiten :

SEGWAY® BEGINNERS: Dit elektrisch vervoermiddel reageert op de bewegingen van uw lichaam. Na een goede uitleg maakt u een mooie rit.
(minimum 45 kg). Duur van deze sessie is 25 minuten*.

SEGWAY® GEVORDERDEN: Nadat u de sessie voor beginners heeft gevolgd kunt u uw ervaring in de praktijk brengen op een sessie voor gevorderden. Op een snellere SEGWAY leert u nog meer en maakt u een mooie rit door het bos. (minimum 45 kg). Duur van deze sessie is 25 minuten*.

Nieuw DE TOCHT LANGS DE STRANDEN: Met onze Segway speciaal aangepast aan elk gebied, kunt u moeiteloos de Bretonse kust ontdekken. Bekijk de verschillende baaien, rol langs de stranden van le POULDU, en ontdek de verborgen schatten van de regio. (minimum 45 kg). Duur van deze sessie is 45 minuten.

Voor de Segway activiteiten: Lange broek, dichte schoenen en kleding met lange mouwen (regenkleding voor het geval dat...). Wij vragen u 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

TARIEVEN ACTIVITEITEN

*De uitleg van de activiteit is bij de duur van de sessie inbegrepen.

Camping Bretagne Aanbiedingen

Camping Bretagne In de omgeving

Camping Bretagne Onze Bretonse cultuur

camping bretagne wat is nieuw nl

Camping Bretagne onze relaties

Logo iris

Ter Plaatse

Camping Bretange Wifi op de campingCamping Bretagne toegankelijkheid voor mensen met een handicapCamping Bretagne huisdieren toegestaan

Onze onderscheidingen

the guardian top20 europe 2017 uklogo adac 5 Sterne BewertungANWB LOGO TOP2017logo zooverLABEL ENVIRONNEMENTAL INTERNATIONAL