head nl

VOOR MEER FLEXIBILITEIT... RESERVEER DAN DIRECT MET ONS!


Aangeboden activiteiten :

SPLASH ATTACK FAMILIE: Paintball voor kinderen. Deze paintball sessie is speciaal gericht op de jongere kinderen. Met aangepast materiaal en aangepaste spelregels ontdekken ze de spanning van dit spel. De ouders mogen meedoen, zij worden uitgerust met hetzelfde materiaal als de kinderen. De paintball kogels zijn inbegrepen. Voor kinderen van 8 tot 14 jaar en de ouders. Deze sessie van een uur* is onder begeleiding van een spelleider.

anim-paintball

PAINTBALL: Ontdek de verschillende tactieken en technieken van dit spel. Gegarandeerd veel adrenaline en spektakel tijdens de verschillende spelvormen zoals "de president", "dubbele vlag", "de smokkelaars" en "de haas"! Vanaf 14 jaar. Duur 1,5 uur*. Overalls zijn te koop bij de reservering.

Draag een lange broek, dichte schoenen en kleding met lange mouwen die vuil mag worden (de verf is uitwasbaar) Overalls zijn voor 3 euro verkrijgbaar bij de reservering. Wij vragen u 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

picto video

TARIEVEN ACTIVITEITEN

*De uitleg van de activiteit is bij de duur van de sessie inbegrepen.

Camping Bretagne Aanbiedingen

Camping Bretagne In de omgeving

Camping Bretagne Onze Bretonse cultuur

camping bretagne wat is nieuw nl

Camping Bretagne onze relaties

Logo iris

Ter Plaatse

Camping Bretange Wifi op de campingCamping Bretagne toegankelijkheid voor mensen met een handicapCamping Bretagne huisdieren toegestaan

Onze onderscheidingen

the guardian top20 europe 2017 uklogo adac 5 Sterne BewertungANWB LOGO TOP2017logo zooverLABEL ENVIRONNEMENTAL INTERNATIONAL