head nl

VOOR MEER FLEXIBILITEIT... RESERVEER DAN DIRECT MET ONS!


Wat is Nieuw

actu segway tynadanNieuw

Met onze Segway® speciaal aangepast aan elk gebied, kunt u moeiteloos de Bretonse kust ontdekken. Bekijk de verschillende baaien, rol langs de stranden van le POULDU, en ontdek de verborgen schatten van de regio. (+ 12 jaar en min. 45 kg). Duur van deze sessie is 45 minuten.

actu sanitaire tynadanOm jullie nog meer comfort bieden zijn we volledig het sanitair gebouw 2 aan het renoveren. Nieuwe douches, toiletten, wastafels... zullen tot uw beschikking zijn vanaf dat de camping weer open gaat. 

carte pecheDe camping ligt aan de rand van eerste klas visrivier waar u onder andere kunt vissen op Zalm en Forel. Met een visparcours van 3 km is onze camping geschikt voor zowel de beginnende als geoefende vissers!
U kunt uw visvergunning direct op de camping kopen.
Meer info

lodgeOntdek de charme van het exotisch kamperen in deze tent van 39m², ingericht met een echte badkamer en met toilet.
De Lodge tent heeft een houten vlonder voor extra comfort. Ingericht voor 5 personen met 2 slaapkamers, een douche, een wastafel, een toilet, een ingericht keukenblok, een gootsteen, een koelkast, een gasfornuis en een magnetron.
Om te ontspannen zijn er tuinmeubels, 2 ligbedden en een overdekt terras van 10m².
Lees meer…

kart-enfantOnze skelters zijn uitgerust met rubber banden, verstelbare stoeltjes en een handrem. Kom ook racen op ons circuit onder toezicht van een begeleider.
Activiteit voor de "piloten" van de kinderclub van 4 tot 8 jaar. Deelname is gratis.

paddleHeel speels, de Paddle Boat is een kleine waterfiets die je kan besturen door met je handen aan de grote wielen te draaien.
Deze activiteit wordt in het zwembad gehouden onder toezicht van het animatieteam.
Activiteit voor de "matrozen" van de kinderclub van 4 tot 8 jaar. Deelname is gratis

Camping Bretagne Aanbiedingen

Camping Bretagne In de omgeving

Camping Bretagne Onze Bretonse cultuur

camping bretagne wat is nieuw nl

Camping Bretagne onze relaties

Logo iris

Ter Plaatse

Camping Bretange Wifi op de campingCamping Bretagne toegankelijkheid voor mensen met een handicapCamping Bretagne huisdieren toegestaan

Onze onderscheidingen

the guardian top20 europe 2017 uklogo adac 5 Sterne BewertungANWB LOGO TOP2017logo zooverLABEL ENVIRONNEMENTAL INTERNATIONAL